Безкоштовна двоповерхова сауна на Віслі

Безкоштовна двоповерхова сауна на Віслі

Вже з кінця листопада запрацювала двоповерхова сауна на воді – це нова, корисна та ще й незвичайна розвага для відвідувачів Варшави. Це перша унікальна сауна на Віслі в Польщі, де гарантують сеанс відпочинку у неймоірно пишних природних умовах та супер інтимній атмосфері.

Цього року адміністрація району Dzielnica Wisła підготувала перед святами сюрприз - відкриття цікавої фінської сауну. Це дерев'яна дворівнева конструкція вже встановлена ​​і буде відкрита щодня цілий рік.

У сауні встановлено велике панорамне вікно, а зовні є тераса. Одночасно можуть перебувати максимум 8 осіб. Відвідувачі зможуть не лише відпочити, але й за бажанням побувати на лекції, де їм розкажуть про користь фінської сауни для організму людини. 

Проект профінансовано з цивільного бюджету Варшави. Конструкція пришвартована біля ul. Zaruskiego 3 у Черняківському порту. Сауна буде відкрита щодня з 06:00 до 00:00.

У перший тиждень роботи сауну можна було відвідати безкоштовно (21-28 листопада), а наступні тижні безкоштовними будуть лише певні години відвідування:

  • 8:00 - 12:00;
  • 14:00 - 15:00;
  • 17:00 - 18:00.

Решту часу за 1 годину в сауні потрібно буде заплатити від 25 до 35 злотих, а за 2 години – від 45 до 55 злотих. Є можливість оренди всієї сауни за окрему плату.

Щоб скористатися сауною та додатковими розвагами, потрібно зарезервувати місце на сайті saunawisla.pl або поштою [email protected].