Королівський сад світла у Варшаві

Королівський сад світла у Варшаві

Нарешті Королівський сад світла відкритий для своїх відвідувачів і може захоплювати своїми чарівними інсталяціями, які прикрасили парк Вілянівського палацу.

Дана виставка знаходиться під відкритим небом, де тисячі кольорових вогників у різних формах та кольорах сяють і прикрашають сад. Світлова інсталяція – прекрасне місце для прогулянок під час довгих зимових вечорів як для дітей, так і для дорослих. Усі гості, які ввійдуть у сад світла після заходу сонця, потрапляють до палацу через 75-метровий світловий тунель, у якому звучить приємна та усім відома класична музика. У дворі їх зустріне освітлена альтанка, що охороняється орлами, за якою розташований Королівський Зимовий сад.

Квитки можна придбати онлайн (bilety.wilanow-palac.pl) або в квиткоматах, які розташовані при вході у сад. Дітям віком до 7 років вхід безкоштовний. Вартість квитків:
* ПН – ПТ: 20 злотих (для пільгових категорій (студенти, школярі тощо): 5 злотих);
* СБ – НД + 6, 25, 26 грудня, 1, 6 січня та 14 лютого (в ці дні показуватимуть проекцію на палаці): 40 злотих (для пільгових категорій: 10 злотих).

Королівський сад світла буде відкритий щодня (крім 24 та 31 грудня 2021 р.) до 27 лютого 2022 року з 16 по 21 год, останній вхід о 20:00. Знаходиться він за адресою –  ul. Stanisława Kostki Potockiego 31