Перший офлайн-магазин з українськими товарами у Польщі

Перший офлайн-магазин з українськими товарами у Польщі

Киянин Владислав Савченко - засновник IT-компанії PowerCode (займаються програмним забезпеченням, сайтами та мобільними додатками), яка працює вже 5 років, став засновником онлайн-магазину Foodex24.

Як так сталось, що зовсім два різні напрямки очолює одна й та сама людина? А все почалось з економічної кризи, яка накотилась на Україну під час пандемії. Коли компанія втратили кілька великих проектів, а співробітники Владислава залишились без  роботи, це спонукало його шукати чим зайняти людей і компенсувати падіння заробітків. Вже за 2 тижні він запустив сервіс швидкої доставки продуктів у Києві, так як під час карантину попит на доставку продуктів різко виріс.

Владислав побачив, що бізнес став затребуваний та успішний, а через трошки почав виходити за межі нашої країни і став займати вагоме місце на міжнародних ринках. І в цей момент у Савченка виникає ідея відкрити перший офлайн-магазин. Довго шукати не довелось, вибір впав на Польщу, а саме у місті Бидгощ. Місце досить хороше і зручне, поруч автобусна та трамвайна зупинки, супермаркет Castorama і школи. 

Відкриття планується у кінці жовтня. Магазин працюватиме цілодобово за адресою ul. Łęczycka 6, що неподалік від супермаркетів Lidl та Biedronka. Там можна буде придбати продукти на будь-який смак, адже представлений асортимент з таких країн, як Україна, Росія та Грузія.